Bericht versturen
Puyang Zhongshi Group Co., Ltd.
producten
nieuws
Thuis >

China Puyang Zhongshi Group Co., Ltd. Bedrijfsnieuws

Api 11ax Pomponderdelen voor zuigstang Plonger klaar voor verzending

Sucker Rod Pump Plunger staat klaar om de gewaardeerde Russische klant te bereiken. We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze nieuwste Sucker Rod Pump Plunger klaar is om te worden verzonden naar onze gewaardeerde klant in Rusland.Dit zorgvuldig vervaardigde product belichaamt uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid, voldoet aan de strenge normen van onze klant voor kwaliteit en levertijden. Belangrijkste kenmerken van de zuigstangpomppluncher: Innovatief ontwerp: De Sucker Rod Pump Plunger is zorgvuldig ontworpen, met behulp van geavanceerde technologie en de beste praktijken in de industrie om uitstekende prestaties te garanderen onder echte bedrijfsomstandigheden. Uitzonderlijke prestaties: zorgvuldig geselecteerde kritieke componenten zorgen voor een stabiele en efficiënte werking onder uiteenlopende werkomstandigheden, en leveren betrouwbare prestaties voor onze gewaardeerde klanten. Productie van hoge kwaliteit: We houden ons aan strenge kwaliteitsnormen en zorgen ervoor dat elke zuigstokpomppomppomp strikt wordt gecontroleerd om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen. Onze verbintenis: Kwaliteit op de eerste plaats: Ons bedrijf geeft consequent prioriteit aan productkwaliteit en streeft er voortdurend naar het productontwerp en de productieprocessen te verbeteren en te verfijnen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Tijdens de levering: Gestuurd door klanttevredenheid, beschouwen wij levertijden als een cruciale verplichting, zodat onze klanten punctueel producten van topkwaliteit ontvangen.

2024

04/01

Schuit van de riem

Schuit van de riem   In een put die naar verwachting ernstige obstructieproblemen heeft, zoals horizontale putten en verlengde putten,het gebruik van boorleiderschoenen kan goede resultaten opleveren en de behuizing (staartpijp) naar beneden doen dalen.   (1) Reamer schoenen zijn samengesteld uit aluminium excentrieke toe kap en lichaam. De schraapfunctie van de excentrieke geleiderkop van aluminium kan obstakels in de put verwijderen en is bijzonder goed in het verwijderen van laagzijdig puin in horizontale putten. De onderkant van het puin wordt gedomineerd door de losse rotsformaties van de tertiaire Guantao-formatie. Horizontale putten zijn een veel voorkomend probleem. Aluminium excentrische toonleidingscarrosserie (verbonden met de behuizing) De excentrieke aluminium leidende teen kan obstakels in de put omzeilen en verwijderen.(2) De geleiderkop is gemaakt van aluminiumlegering en kan worden geboord.de boorstukken worden in stukken gebroken zonder filamenten te vormen die zich om de boor kunnen wikkelen. Niet alleen dat, er is ook een pilotgat in het midden ontworpen om de boor te begeleiden om het midden snel te vinden. Deze eigenschap zorgt ervoor dat de boorgids schoen gemakkelijk wordt geboord door de volgende boor.(3) Een eenrichtingsdrijvende drijvende klep kan in de oogtekenende schoen worden geïnstalleerd om deze als een drijvende schoen te laten functioneren.(4) Het uiteinde van de opvallende schoenenkarosserie kan worden verwerkt tot verschillende gespensoorten, afhankelijk van de behuizing van de klant, zodat het rechtstreeks aan de behuizing of de staartpijp van de klant kan worden aangesloten.   

2024

03/12

Omhulselhoofd

Kenmerken van het hoofd van de behuizing De verbinding met de behuizing kan ofwel met draad of met slip worden gemaakt en de behuizing is snel en handig te hangen; De behuizingshanger heeft een stijve afdichtingsstructuur van rubberen composiet en een metalen afdichting kan ook worden gebruikt om de afdichtingsprestaties van het product te verbeteren; Het is ontworpen met een slijtvaste behuizing en een drukproefverwijderingsinstrument om het verwijderen van de slijtvaste behuizing en de drukproef van de behuizing kop te vergemakkelijken; De bovenflens is ontworpen met drukonderzoek en secundaire vetinspuitingsinrichtingen. De klepconfiguratie aan de zijkant van de behuizingskop is ontworpen volgens de behoeften van de gebruiker;   De functie van de behuizing De kop van de behuizing wordt aan het bovenste uiteinde van de oppervlakte van de behuizing aangebracht.Het wordt gebruikt om alle lagen van de behuizing anders dan de oppervlakte behuizing te hangen en om de wellhead apparaat componenten van de behuizing ringvormige ruimte af te dichtenDe belangrijkste functies zijn:1. Het gewicht van elke laag van de behuizing, met uitzondering van de oppervlakte van de behuizing, wordt geheel of gedeeltelijk door de hanger gehangen;2. Sluit bronkopapparatuur aan, zoals ontploffingsbeveiligers;3. Vormt een drukdicht tussen de binnenste en buitenste bekledingsstrengen;4. een uitlaat voorzien om de druk die zich tussen de twee sets pijpleidingen kan ophopen los te laten;5In noodgevallen kan door het zijdehoopje van de behuizing een vloeistof, zoals waterbestrijdingsvloeistof of brandblusmiddel, in de put worden gepompt;6Bijzondere werkzaamheden: a. Wanneer de cementkwaliteit niet goed is, kan cement worden aangevuld door middel van meerdere zijgaten.drukbalanceringsvloeistof kan worden geïnjecteerd vanuit de zijde gaten.  

2024

03/12

1 2 3 4 5 6 7 8