Bericht versturen
Puyang Zhongshi Group Co., Ltd.
Puyang Zhongshi Group Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Bedrijfprofiel
Thuis >
Puyang Zhongshi Group Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Over ons
Contactpersonen
Contactpersonen: Mrs. Liza
Fax: 86-393-4807842
Contact opnemen
Post ons

Puyang Zhongshi Group Co., Ltd.

Puyang Zhongshi Group Co., Ltd.
Puyang Zhongshi Group Co., Ltd.
Puyang Zhongshi Group Co., Ltd.
Hoofdmarkt:
Wereldwijd
Bedrijfssoort:
Fabrikant , Exporteur
Merken:
Zhongshi
Aantal werknemers:
570~600
Jaarlijkse verkoop:
5 million-10 million
Oprichtingsjaar:
1997
Exportp.c.:
80% - 90%
Bedrijfdetails

De Groep van Puyangzhongshi Co., Ltd, van SINOPEC in 1997 wordt geherstructureerd heeft 20 jaar ervarings bij de productie van de producten dat van aardoliemachines. Het bedrijf geregistreerde kapitaal is 10 miljoen dollars van de V.S., met de jaarlijkse uitvoer 30 miljoen Dollars van de V.S.

 

China Puyang Zhongshi Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Wij hebben concurrerende prijs van onze hoofdproducten als: subsurface pomp van de uitlopersstaaf, pompende eenheid, het cementeren hulpmiddelen, bron (Kerstboom), enz., met certificaten van goedgekeurde API11AX, API11E, API6A, API5CT, ISO14001 en ISO9001. Wij hebben 9 fabrieken, 580 werknemers, waaronder meer dan 160 technici en ingenieurs.

 

 

China Puyang Zhongshi Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1
 

Met 20 jaar ervaring vervaardigen en meer dan 10 jaar die ervaring uitvoeren, omvatten onze hoofdcliënten alle olievelden in China zoals: Zhongyuan, Daqing, Shengli, Changqing, Nanyang, Karamay, enz. en wij hebben uitgevoerd naar meer dan 30 landen in het buitenland zoals: Indonesië, Thailand, Myanmar, Rusland, Kazachstan, Venezuela, Peru, Colombia, Canada, Amerika, de Soedan, Egypte, Iran, Australië enz.

 

China Puyang Zhongshi Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

Wij zouden met vrienden willen over de hele wereld samenwerken van met hoogte - kwaliteitsproducten en de dienst om wederzijdse ontwikkeling te bereiken.

 

China Puyang Zhongshi Group Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Dienstverlening

Vrije Pre-Sales/het Vrije Steekproef Merken die raadplegen

 

De Groep van Puyangzhongshi aanbieding 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor gebruikers.

De vrije & Steekproef die is beschikbaar maken testen.

Wij bieden vorderend oplossingsontwerp aan alle verdeler en gebruikers aan.

 

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie

 

De Strikte en uiterst nauwgezette kwaliteitscontrole van Puyangzhongshi in alle aspecten van het productieproces, van grondstof aan geëindigd - producteninspectie, strikte controle elke procedures om productkwaliteit te verzekeren

 

Snelle Levering

 

Wij hebben massaproduktie en voorraad & klaar punt, voor deze punten, bieden wij snelle levertijd aan. Voor grote machine en speciaal vereiste, zullen wij u als prioritaire klant uitwisselen en zullen uw lading in de eerste keer produceren.

 

De naverkoopdienst

 

Vrije waarborgreparatie (met inbegrip van arbeid en materiaal): de vrije reparatiedienst tijdens de periode van de kwaliteitsgarantie en de redelijke last voor vervangstukken en het handhaven van de dienst na de periode van de kwaliteitsgarantie. Wij zullen nooit onze verantwoordelijkheden op product bezaten tekorten vrijstellen.

Antwoordende tijd: op het ontvangen van het bericht van de gebruiker, verzekeren wij de naverkooptechnische ondersteuning van 24 uur.

 

Vervangstukken: de noodzakelijke vervangstukken worden verstrekt samen met producten aan klanten.

 

Vrije technische opleiding: de integratie en normatieve technologie opleiding is beschikbaar kostenloos aan klanten door ons technisch personeel om te verzekeren zij in regelmatige verrichtingen van hardware en software van producten bekwaam zijn en zij kleine problemen schatten en kunnen oplossen.

Telefoononderzoek: ons naverkoopteam zal de gebruiker elke maand tijdens de garantieperiode telefoneren om de arbeidsvoorwaarde van de producten op te volgen, en problemen te ontdekken en op te lossen, indien nodig.

 

 

Voor meer gedetailleerde informatie over zhongshi product en de dienst, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: sales@zspetro.com, en verheugt zich op het werken met u.

 

Geschiedenis

Wij zijn de belangrijkste leverancier van Sinopec en Petro China, en bouwen de samenwerking met de belangrijkste olievelden in binnenlandse en buitenlandse olieondernemingen zoals Weatherford, Shell, Schlumberger, ontwikkel gezamenlijk nieuwe producten en markten;

· Wij zijn in de lijn van olieveld 20 jaar, met ingenieursteam van 30 ervaren technici geweest; aldus kunnen wij het probleem van olie en gasproductie in diverse complexe voorwaarden oplossen, die het aangepaste product verstrekken;

· De technische diensten en de op de markt brengende bedrijven zijn beschikbaar in veelvoudig buitenland;

 

De Groep van Puyangzhongshi heeft 20 jaar uitgevoerd, worden de pompproducten verkocht aan Amerika, Midden-Oosten, Rusland en andere 30 landen en gebieden;

· Onze producten zijn nationale vrij-inspectie; 100% gekwalificeerde onderneming van SGS derde partij het uitvoeren certificatie;

· Wij hebben de van de de staafpomp van de grote schaaluitloper de productiebasis, met jaarlijkse output 15000 reeksen, de beste prijs en de snelste productie;

Ons Team

Puyang Zhongshi is een hoogst gekwalificeerd professioneel team met inbegrip van productieafdeling, R&D, PMC-afdeling, QA & QC afdeling, kopende afdeling, techniekafdeling, verkoopafdeling en de dienstteam. Wij wensen om meer steun van kwaliteit, technisch en de dienst aan te bieden en de samenwerking met klanten wereldwijd te ontwikkelen.